یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت...

دانشگاه علم و صنعت - واحد ارس

حضور هیات دانشگاه علم و صنعت ایران در "نخستین همایش مناطق آزاد و اقتصاد دانش‌بنیان" در منطقه آزاد ارس

هیات دانشگاه علم و صنعت ایران به سرپرستی معاون پژوهش و فناوری در نخستین همایش مناطق آزاد و اقتصاد دانش‌بنیان چهارشنبه  ۲۸ اردیبهشت ماه در منطقه آزاد ارس شرکت نمود.

نخستین همایش مناطق آزاد و اقتصاد دانش‌بنیان با هدف تبیین مفاهیم اقتصاد دانش‌بنیان، معرفی تسهیلات و مزایای ارس برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، معرفی حمایت‌های پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و مرکز رشد ارس از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و آشنایی با فرآیند اخذ مجوز دانش‌بنیان برگزار شد.

این همایش با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد ارس، نایب رئیس صندوق پژوهش و فناری ارس، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت، مشاور فن‌آوری و نوآوری استاندار آذربایجان شرقی، رئیس پارک علم و فناوری استان، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، رئیس انجمن کارآفرینان منطقه، رئیس انجمن شرکت‌های مدیریت صادرات ایران، اعضاء هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند، نخبگان، اساتید و جمعی از مدیران عامل شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد ارس برگزار گردید.

دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران) ضمن تشکر از منطقه آزاد ارس بخاطر برگزاری همایش مناطق آزاد و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: زیست بوم فناوری منطقه آزاد ارس حرفه‌ای تعریف شده و وجود صندوق پژوهش و فناوری، شتاب دهنده‌ها، مرکز نوآوری و مرکز رشد سبب شده مجموعه کاملی را برای فعالیت شرکت‌ها فراهم کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت در ادامه  به مزیت‌های منطقه آزاد ارس نسبت به سایر مناطق آزاد کشور اشاره کرد و گفت: ارس صنعتی‌ترین منطقه آزاد کشور می‌باشد که در آن صنایع مادر شکل گرفته و برنامه توسعه صنعت در آن کاملا مهیاست، همچنین دسترسی به ریل و نیز همجواری با سه کشور همسایه که مصرف کننده فناوری و همچنین در حوزه دانش‌بنیان و فناوری، پیشرو و پیشور در بین مناطق آزاد کشور نیز از دیگر مزیت این منطقه می‌باشد.

دکتر یونسیان گفت: دانشگاه علم و صنعت به عنوان دانشگاهی شاخص در ارتباط دادن صنعت و دانشگاه‌ها آمادگی دارد برای تکمیل حلقه زیست بوم نوآوری و فناوری، گامی را در راستای اعتلای فعالیت‌های فناورانه منطقه آزاد ارس بردارد.

وی ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت از طریق بروکرها یا کارگزارهای فناوری می‌تواند بین کشورهای همجوار، مناطق آزاد و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی و غیر دانشگاهی ارتباط برقرار و با شناسایی نیازهای آن‌ها، حلقه واسط بین آن‌ها شود.

در ادامه این جلسه دکتر امیر ذاکری، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت، با موضوع "مدیریت نوآوری گامی بلند در مسیر تولید دانش‌بنیان" ضمن ارایه تعریف نوآوری و شرکت‌های نوآور، سامانه‌ای را برای ارزیابی ظرفیت‌های صادراتی به کشورهای همسایه معرفی نمود.

در این ماموریت، رییس دانشکده مهندسی صنایع و رئیس پردیس بین‌المللی ارس، هیات دانشگاهی را همراهی می‌کردند.

  

 

یادداشت سردبیر

@Aseman_Mag

ما را دنبال کنید